Forum po¶wiêcone serwerowi WOW Liberty
Witam nazywam siê jajcer.By³em jestem administraotrem na znanym servie Sunwell.Chcia³bym Powiedziec co zrobilem dla servera czyli to co naprawilem lud dodalem.
Po 1 to bêdzie tak:
Naprawi³em questa u trenera warka quest polega³ na zabiciu i oddaniu questa w 9 minut lecz czas nie by³ odliczany wiec to zrobilem akurat to bylo bardo latwe to klasyczny problem.
po 2 :
Znane windy na outland niesty nie dziala³y tak jak powiny znaczy te windy powiny zjechac i sie dosuwaæ lecz ta tylko jechala w gore i na dol to bylo zadanie ktore umiem zrobic w 98% 2% szansy wynosi³y na to ze mi sie nie uda lecz oczywiscie to naprawi³em.Pare zmian w bazie oczywiscie w bazie comendami bo dostepu nie mam
po 3:
Sw tam dostawilem trenerow vendorow klas.
po 4:
Mysle o wgraniu tak zwanej bazy eventowej.Wiem ze to narazie nie ma sensu.Lecz gdy liczba graczy wzrosnie to da to rozmaite efekty.Jakie to eventy?Na woltk wesz³a nowa baza eventowa ktora wymaga dobrego wgrania ale my¶le ze nasz admin sobie poradzi.Powiem tak zdaje sie to dziwne i nierealne ale tak to jest prawda sa rozne skakania w workach:D i nie tylko walka z robotami lego rozne zabawy biego itp.
po 5:
Opublikowanie serera dodalem server na znane strony bynajmiej dla mnie.Czyli www.wowstatus.net www.gamecenter.pl na ró¿ne polskie g³osowanie oczywiscie og³o¶i³em na moim servie.
po 6:
Bug z talentami ka¿da klasa ma za ma³o talentów czemu? nie wiem mysle ze dzis ten problem rozwiaze nie jest to latwe
po 7:
Talenty U druida nie dziala czar obszarowy lecz to normalne jak na gotowce da sie to zrobic mysle ze nie d³ugo wymy¶le jakiego upadte co rozwi±ze te problemy.
po 8:
Insty.Wiele inst nie dzia³a³o npc. Hyjal nie by³o bossow ani trashy ale to zrobi³eml.Tak pomy¶la³em sprawdze Black Temple dzia³aja bossy az do terona i matki.Lecz s³ynny illidan nie dzia³a ale mysle ze naprawienie tego zajmie jakies 2 godziny poniewaz nie jest to ³±twy problem (w±tek).
I to by by³o na tyle co zrobilem na dzisiejszy dzien dla serera mam nadzieje ze w krótce wejdzie du¿o ludzi.Mam nadzieje ze gdy wejdzie wiecej osob administracja pomysli o kupnie nowego sprzetu tzn. internetu.I teraz gdy to pisze nie lubie gdy jakis GM sie chwali poniewaz jego kolega to admin... Mam nadzieje ze mnie rozumiecie i dzieki za przeczytanie tego postu.Pozdrawiam Jajcer