Forum po¶wiêcone serwerowi WOW Liberty
Witam. Chcialbym powiadomic Admina... GM'ow... a w szczegolnosci Igortena Ze ktos z graczy wlamal sie na jego konto i beszczelnie zabieral mi i Vannes itemy oraz zdelevelowal do 1 lvla . Jakims cudem ktorys z gm'ow dal nam spowrotem 70 lvl a itemy wrocili poczta. Radzilbym gm'om i adminowi pozmieniac hasla... bo przeciez niechcemy zeby serv upadl... Mysle ze to ktorys z graczy hordy... poniewaz kiedy ktos wchodzil na konto gm'a to z konta hordy ktos wychodzil i na odwrot... z powazaniem Xeredin
Gość
Nom..tak na serio by³o przez jak±¶ godzinê siê nami bawi³
nie wiem czy tak by³o, ale mo¿e server nie ma zabezpieczeñ, bo z k±d by znali passy admina.... ;/ tak btw.. jaka jest g³owna strona servera? www.wowliberty.yoyo.pl mi ta stronka nie dzia³a;/ Czy jaki¶ admin mo¿e pilnie napisaæ na GG? 3795224
koles po pierwsze. TAK BYLO BO JESTEM JEDNYM Z TYCH KTORY MIAL ZABRANE ITY I ZOSTAL ZDELEVELOWANY. po drugie. TO NIE WATEK O PYTANIE NA STRONE GLOWNA. po trzeciez. JAK JUZ TU JESTES TO STRONA TO www.wowliberty.yoyo.pl TYKLKO MUSISZ PRZEZ MOZILLE WEJSC BO NIGDZIE INDZIEJ CI NIE WEJDZIE.
Przepraszam za wszystko ,ju¿ jest wszystko OK.Gm igorten zosta³ usuniêty!ju¿ nie bêdzie problemu z w³amaniami !wszystkie has³a gm-ów s± zmienione na masakrycznie trudnew!!!!¯wycze mi³e¶ gry!
Xeredin napisał:
Witam. Chcialbym powiadomic Admina... GM'ow... a w szczegolnosci Igortena Ze ktos z graczy wlamal sie na jego konto i beszczelnie zabieral mi i Vannes itemy oraz zdelevelowal do 1 lvla . Jakims cudem ktorys z gm'ow dal nam spowrotem 70 lvl a itemy wrocili poczta. Radzilbym gm'om i adminowi pozmieniac hasla... bo przeciez niechcemy zeby serv upadl... Mysle ze to ktorys z graczy hordy... poniewaz kiedy ktos wchodzil na konto gm'a to z konta hordy ktos wychodzil i na odwrot... z powazaniem Xeredin
Powiem tak znam tego gm jak koles mial np. l:dupah:dupa to sie nie dziwie mysle ze ten gm powinien zostac delete ze tak powiem