Forum poświęcone serwerowi WOW Liberty
Witam. Chcialbym powiadomic Admina... GM'ow... a w szczegolnosci Igortena Ze ktos z graczy wlamal sie na jego konto i beszczelnie zabieral mi i Vannes itemy oraz zdelevelowal do 1 lvla . Jakims cudem ktorys z gm'ow dal nam spowrotem 70 lvl a itemy wrocili poczta. Radzilbym gm'om i adminowi pozmieniac hasla... bo przeciez niechcemy zeby serv upadl... Mysle ze to ktorys z graczy hordy... poniewaz kiedy ktos wchodzil na konto gm'a to z konta hordy ktos wychodzil i na odwrot... z powazaniem Xeredin
Gość
Nom..tak na serio było przez jakąś godzinę się nami bawił
nie wiem czy tak było, ale może server nie ma zabezpieczeń, bo z kąd by znali passy admina.... ;/ tak btw.. jaka jest głowna strona servera? www.wowliberty.yoyo.pl mi ta stronka nie działa;/ Czy jakiś admin może pilnie napisać na GG? 3795224
koles po pierwsze. TAK BYLO BO JESTEM JEDNYM Z TYCH KTORY MIAL ZABRANE ITY I ZOSTAL ZDELEVELOWANY. po drugie. TO NIE WATEK O PYTANIE NA STRONE GLOWNA. po trzeciez. JAK JUZ TU JESTES TO STRONA TO www.wowliberty.yoyo.pl TYKLKO MUSISZ PRZEZ MOZILLE WEJSC BO NIGDZIE INDZIEJ CI NIE WEJDZIE.
Xeredin napisał:
Witam. Chcialbym powiadomic Admina... GM'ow... a w szczegolnosci Igortena Ze ktos z graczy wlamal sie na jego konto i beszczelnie zabieral mi i Vannes itemy oraz zdelevelowal do 1 lvla . Jakims cudem ktorys z gm'ow dal nam spowrotem 70 lvl a itemy wrocili poczta. Radzilbym gm'om i adminowi pozmieniac hasla... bo przeciez niechcemy zeby serv upadl... Mysle ze to ktorys z graczy hordy... poniewaz kiedy ktos wchodzil na konto gm'a to z konta hordy ktos wychodzil i na odwrot... z powazaniem Xeredin
Powiem tak znam tego gm jak koles mial np. l:dupah:dupa to sie nie dziwie mysle ze ten gm powinien zostac delete ze tak powiem